top of page

Om Stress

Idag blev jag påmind om en film om den sjuka jobbstressen, en film som nu finns länkad på Vennagårdens sida. Det finns kanske några av er som tittar på denna hemsida och tycker att det inte sker uppdateringar fort nog. Sanningen är att jag försöker ta det lugnt, ingen stress, inga måsten, det blir när det blir. Mina försök att leva som jag lär, att motverka jobbstress och all annan stress också. Detta år slutar positivt på det viset - november och december har inte varit roliga. Inför 2018 är det nya tag, reducera och leva - utan stress, eller med minimerad stress. Har du inte sett videon om stress, så gör det och ta hand om dig!


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page