Vennagården erbjuder

Är du trött på Jantelagen?

Är du trött på att känna skuld och dåligt samvete i dina relationer?

Är du trött på känslan av maktlöshet i dina relationer, både privat och i arbetslivet?

 

Vill du ha en förbättring av ditt liv?

Är du redo för en förändring?

Du får praktiska tips, idéer och verktyg av mig som du kan börja använda direkt för att må bättre!

Boka in dig idag!

Gå på en föreläsning

Föreläsningar

 

  • Våga tro på dig själv och

                            ta kontrollen över ditt liv

  • Ta kontrollen över dina tankar

En fantastisk möjlighet till personlig utveckling som kommer att förändra livet för dig! Bli av med hinder och begränsningar i livet.

Skapa ett nytt och bättre liv, med nya möjligheter och erfarenheter!

Våga tro på dig själv och ta kontrollen över ditt liv

En föreläsning om hur tankarna styr din förståelse och kommunikation i mötet med människor, samt hur enkelt det är att förbättra det.

Som chef, anställd, förälder, idrottare eller inom vilken del av livet du än befinner dig i så låter vi oss ofta påverkas alldeles för mycket av vad andra tycker och tänker. Vi låter oss styras av andra människor åsikter istället för av oss själva.

Du kommer att få en unik och fantastisk möjlighet att förstå dig själv och hur du kan förändra dig på djupet.  Allt från att upptäcka hur ditt sätt att tänka och tolka situationer i livet kan förstöra din kommunikation, möten och relationer med andra människor till hur enkelt det är att skapa de bästa förutsättningarna i livet när det gäller möten med andra människor, både i privatlivet och arbetslivet.

 

Under föreläsningen får du lära dig att förstå dig själv, hur du tänker och hur det påverkar dig negativt. När du förstår ditt sätt att tänka så kan du också förändra tankesättet till ett mer konstruktivt. Du kommer få reda på exakt vad du behöver göra för att få återfå kontrollen över ditt liv, bli mer harmonisk, få större möjligheter att lyckas och bli lyckligare i livet.

Låt inte andra människors tyckande stoppa dig! Undanröj hinder som stoppar din utveckling och framgång i livet! Må bättre, bli positivare, bli din egen herre och ta kontrollen över dina tankar och ditt liv!

 

Jag delar med sig av mina personliga erfarenheter, lärdomar, tips och idéer i en 60 minuters insiktsfull och lärorik föreläsning om hur och varför du tänker som du gör, samt hur du genom att ändra ditt tankesätt och dina tankar kan förändra ditt liv avsevärt om du önskar.

 

Att våga satsa, tro på sig själv och göra det du vill och förverkliga sina drömmar!

Är det inte vad vi alla vill, men så kommer tankarna:

Vem är jag att lyckas!

Det går inte!

Vad ska andra säga!

 

Lär dig hur dina tankar kan göra dig fri och lyckligare!

Säg hej då till Jantelagen!

En personlig utvecklingsresa börjar, en resa till något nytt!

Om du känner att du har "fostrats" in i ett negativt tankesätt (eller den kända offerkoftan) och nu vill bli fri från den, då är detta möjligheten som du har väntat på! Du får lära dig konkreta sätt eller verktyg som kommer att förändra ditt liv på djupet, i grunden, och ge dig förutsättningar du kommer önska att du fått för länge sedan.

Föreläsningen består av tre delar:

1. Det tankemässiga nuläget och varför det blivit så.

2. Hur det egentligen borde vara.

3. Kommunikation, bemötande och bygga upp relationer.

Under en workshop så går jag djupare in i alla delarna. Du kommer att få göra konkreta övningar individuellt, parvis och i smågrupper. Du kommer att få diskutera och konkret förstå hur du tar kontrollen över ditt liv genom dina exempel. Du kommer vara väldigt rustad för att ta kontrollen över ditt liv.

Boken: Ta kontrollen över ditt liv ligger som grund för föreläsningen.

Ta kontrollen över dina tankar

En fantastisk möjlighet att förstår tankarnas påverkan på optimism, möjligheter, framgång och mående, samt hur enkelt det är att ta kontrollen och förbättra livet.

Upptäck och lär dig hur du tar kontrollen över dina tankar och styr ditt liv i den riktning du vill och mot de möjligheter du vill. Förstå att många bäckar små gör en stor å även i hjärnan! Genom nya och enkla sätt att tänka får du stora resultat i ditt mående, dina beteenden och ditt privatliv och arbetsliv.

Under föreläsningen får du en mängd verktyg och därmed möjligheter till personlig utveckling och kontroll över ditt liv. Det börjar med förståelse för hur ditt tänk påverkar dig. Du kommer att få konkreta tips och verktyg för hur och vilka tankar som du behöver förändra. Du mår inte som du vill, livet blir inte som du vill , det blir som du tänker.

Föreläsningen består av tre delar:

1. Betydelsen av ordvalet till tankarna för måendet

2. Vilka andra sätt att tänka finns det

3. Hur jag kan tänka mina tankar för att förbättra livet

Under en workshop så går jag djupare in i alla tre punkterna och vårt sätt att tänka än vid föreläsningen. Du kommer att få en fördjupad kunskap genom konkreta övningar, diskussioner och diskussionsfrågor kring dig själv och hur du tänker.

Boken: Ta kontrollen över dina tankar ligger som grund för föreläsningen.

Please reload