top of page

Att byta plattform

Då var det äntligen gjort, efter en tids vånda. Allt som kan gå fel, ta tid och strula. Allt tekniskt kunnande som jag saknar eller som jag har glömt bort. Månader av arbetande med att lära sig en ny plattform och hur jag vill att hemsidan ska se ut. Svårigheten med att inte kunna se resultat innan det publicerats på riktigt...ojdå...det där måste fixas.

Ja, du kanske tycker att sidan skulle vara helt klar innan jag publicerar den, men nej, det tyckte tydligen inte jag. Jag kommer arbeta med att göra klart, finns buggar i webshoppen som måste fixas mm. Sedan kommer det att komma uppdateringar och mer info. Kom gärna förbi och checka av läget, vad som händer.

Men nu är det gjort! Nu är det bara resten kvar. Skönt att jag inte behöver stressa, det får ta den tid det tar. Just den biten känns så skönt. Jag hoppas du kan ha lite sådan attityd i ditt liv också, mindre måsten och stress. Ta hand om dig! Vi ses!


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page