top of page

Ett Gott Bättre År!

Ytterligare ett år har passerat. Händelser och människor har passerat! Bra och härliga saker kanske har inträffat, sorger och händelser vi kan ta lärdom från. Oavsett vad 2017 förde med sig så är ånger ganska meningslöst, gårdagen förändras inte, den är historia. Faktum är att 2017 är just det - HISTORIA - passé. Kvar är minnen att ångra eller lära sig av. Jag försöker alltid att välja att lära mig av det som har hänt eftersom det är det mest konstruktiva att göra, som dessutom får mig att må bättre än alternativet - ånger och dåligt mående.

Jag hoppas och önskar mig, dig och oss alla, oavsett hur bra eller dåligt 2017 var, ett Gott Bättre År 2018! Följ gärna med på resan mot ett bättre mående, att må bättre 2018!


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page