January 4, 2018

December 31, 2017

December 28, 2017

December 25, 2017

December 22, 2017

November 15, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Om Stress

December 28, 2017

Idag blev jag påmind om en film om den sjuka jobbstressen, en film som nu finns länkad på Vennagårdens sida. Det finns kanske några av er som tittar på denna hemsida och tycker att det inte sker uppdateringar fort nog. Sanningen är att jag försöker ta det lugnt, ingen stress, inga måsten, det blir när det blir. Mina försök att leva som jag lär, att motverka jobbstress och all annan stress också. Detta år slutar positivt på det viset - november och december har inte varit roliga. Inför 2018 är det nya tag, reducera och leva - utan stress, eller med minimerad stress. Har du inte sett videon om stress, så gör det och ta hand om dig!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square